Krim Palomnik

Voetbal is (net als opvoeding) een kwestie van geduld en liefde. In de 2e helft dreigde de wedstrijd te ontsporen, omdat de scheidsrechter enkele, voor bijna iedereen zichtbare overtredingen, tegen ons niet waarnam. Onze zeer assertieve tegenstander liet de leugen de vrije loop en wist de onpartijdige over te halen om op belangrijke momenten tegen ons te fluiten. Gelukkig was onze achterstand dermate hoog opgelopen dat wij ons al snel bij het onrecht neerlegden. De ons onthouden penalty en de ten ongerechte gegeven vrije trap tegen waaruit een doelpunt kwam hadden ons toch niet veel geholpen.

Krim Palomnik was nog wel zo sterk begonnen, bij de rust stond de ploeg slechts met 2 punten (6-4) achter. Daarna ging er iets mis: de 2-2 taktiek deugde niet meer, er werd niet meer meeverdedigd en mijn bovenbeenspieren beperkten zich tot het produceren van melkzuur. Juist toen ik begon te geloven dat ik nog aardig mee kon komen, werd ik aan alle kanten voorbij gesprint. Aldus verloor krim-palomnik.ru haar derde wedstrijd in successie, al betrof het officieel pas de eerste wedstrijd (na het eerste verlies werd het team gesplitst, de 2e ontmoeting betrof een vriendschappelijke wedstrijd). We blijven hopen op betere tijden.

krim-palomnik.ru Ondanks de prachtige nieuwe shirts met zelfgekozen rugnummers verloor krim-palomnik.ru haar eerste competitieduel kansloos. Wellicht hadden de Krim Pelgrims er beter aangedaan om iets minder uitdagend te poseren en wat meer aandacht aan hun warming up te besteden.